esmaspäev, 6. november 2017



Noorte infomess Teeviit 2017 loob 7.–8.detsembril Eesti Näituste Messikeskuses rikkalike kogemuste saamise keskkonna. Tule katseta, uuri, vaatle, arutle, testi ja küsi.
KONKURSS „MINU ETTEVÕTLIKKUSE LUGU“. Võta osa konkursist „Minu ettevõtlikkuse lugu“. Konkursile saab lugusid registreerida 1.–30. novembrini Teeviida kodulehe kaudu. Põnevad ja õpetlikud lood on väärt jagamist. Silmapaistvamatele õppekogemustele ka auhinnad. Kogemuste tunnustamine toimub 7. detsembril kell 15.30.

NOORTEINFO MINIHÄKETON. Tahad anda oma panuse noortele oluliste teemade käsitlemisse? Registreeri end osalejaks Noorteinfo minihäketonile! Registreerimine on avatud 1–30. novembrini. Häketon toimub 7. detsembril kell 12.00-15.00 Eesti Näituste Messikeskuse B-hallis. 

KOLM LAVAPROGRAMMI. Tahad osa saada diskussioonidest ja debattides, kuulata head muusikat, natuke liigutada, huumorit ja nalja saada, teadusteatrit jälgida, noorte endi lahedaid kogemuslugusid kuulata või noorte etendust vaadata, osa saada tagurpidi tööintervjuust, siis on lavaprogrammid just sulle. 

KÄED-KÜLGE TÖÖTOAD. Tahad midagi praktilist proovida, uusi kogemusi saada, midagi luua, testida. Töötoad pakuvad just selliseid võimalusi robootikast, spinnerite meisterdamisest ärilahinguni välja. 

ROHKELT EKSPONENTE. Praktilised tegevused, sisukad vestlused, põnevad väljakutsed. Oma ala eksperdid jagavad infot, teadmisi ja kogemusi nii hariduse, karjääri, ettevõtlikkuse, huvitegevuse kui ka töömaailma teemadel. Et eksponentidega tutvumine oleks väljakutsuvam, siis on võimalus osaleda messi nutiorienteerumisel. 

8.detsember kl 16.00 astub lavale DANIEL LEVI JA BÄND.

Täida TEEVIIT KOGEMUSPASS. See on tõend messil osalemise ja õppimiskogemuste kohta. Võimalus ka loosimises osaleda. Loosimised mõlemal messipäeva õhtul. Teeviida kogemuspass on leitav ettevalmistava materjali seas Teeviida kodulehelt kui ka Teeviidal koha peal infoletist. 

TÄISKASVANUTELE OMA PROGRAMM. Noortega kaasa tulles ei jää täiskasvanud tähelepanuta. Täiskasvanutel on olemas eraldi ala, kus on võimalus osaleda erinevates töötubades ja aruteludes, saada karjäärinõu ja konsulteerida EURESe nõustajaga välismaal töötamise osas.

Paremaks messikülastuse ettevalmistumiseks tutvu messi programmiga, loe Delfi Noorte Häälest Teeviidaga seotud artikleid,  koosta messi külastuskava, valmista ette küsimused, abiks võta töölehed Teeviida kodulehelt. 

Messi järel jaga oma kogutud teadmisi ja kogemusi klassis või koolis. Korraldage näiteks oma infomess või infoseminar koolis või lähedal asuvas noortekeskuses.

Karjääri planeerimine ja elukestev õpe on gümnaasiumi riikliku õppekava oluline osa. Noorte infomess Teeviit on loonud hea keskkonna selle teemaga tutvumiseks. Tule kogu enda karjääri planeerimiseks olulist infot Teeviidalt.  Head infootsimist ja karjääriplaneerimist!

MESSILE TOOB SOODSALT LUX EXPRESS. Sel korral saavad õpilasi saatvad õpetajad kasutada samasugust noortesoodustust, mida nooredki! Kampaania kood: TEEVIIT.

Noorteinfo tegevusi rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar